پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ خرداد ۱۳۸۷، ۱۶:۵۶

طرح مزیت سنجی رشته های آموزشی هنرهای سنتی در فارس اجرا می شود

شیراز - خبرگزاری مهر: طرح مزیت سنجی رشته های آموزشی هنرهای سنتی و صنایع دستی در فارس اجرایی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی فارس به منظور بهینه سازی امر آموزش هنرهای سنتی و صنایع دستی، اشتغال زایی و ارتقاء کمی و کیفی تولیدات صنایع دستی اقدام به اجرای طرح مزیت سنجی در رشته های آموزشی مربوطه کرده است.

این طرح در 25 شهرستان استان اجرا خواهد شد و بر اساس آن برای رشته هایی که منسوخ شده اند بر اساس قدمت و اصالت رشته های مورد نظر، متقاضیان و اولویت بندی آموزش رشته های خاص برنامه ریزی دقیق و اصولی صورت می گیرد.

مزیت سنجی رشته های مختلف هر منطقه علاوه برکاربرد در برنامه ریزی آموزشی می تواند در مسائل مربوط به تولید و بهینه سازی شرایط اشتغال زایی راهنمای تصمیم گیران و هنرجویان تاثیرگذار باشد.

از جمله اهداف این طرح ارائه برنامه آموزشی دقیق در برپایی واحدهای آموزشی بوده که از نظر غنای فرهنگی و جنبه اشتغالزایی حائز اهمیت است.

کد خبر 699703

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha